Sobre Joieria Gaudia

Treball, originalitat, exclusivitat, tres adjectius que identifiquen a Joieria Gaudia.

La joieria és l’art i ofici de treballar materials per a crear joies. També és l’obrador d’un joier o la botiga on es venen els productes. Les joies són objectes ornamentals portats per persones, normalment fetes amb gemmes i metalls preciosos. Tanmateix, les joies poden i han estat fetes de gairebé qualsevol tipus de material. Normalment, quan no inclou gaires metalls preciosos purs, gemmes nobles o altres materials preciosos o preuats, el producte s’anomena bijuteria en català, i pot ser d’alta qualitat però d’un preu més baix.

Algunes cultures tenen el costum de guardar grans quantitats de béns en forma de joies. La joieria també pot ser simbòlica, com en el cas dels cristians portant un crucifix en forma de joia, o, en el cas de moltes cultures occidentals, els casats portant un anell de bodes.

Les joies en diverses formes han estat fetes i portades per ambdós sexes en gairebé totes (si no totes) les cultures de la humanitat, en cada un dels continents. Les guarnicions personals semblen ser una tendència humana bàsica.

Qualitat, personalitat, exclusivitat

Per què Joieria Gaudia?

A la Joieria Gaudia ens encanta fer joies a mida i que transmetin un sentiment, una emoció, una raó de ser. Explicar històries personals a través d’una joia feta a la nostra joieria d’Andorra. Històries familiars a través d’un símbol, un amulet, un tresor. Gaudim sent còmplice de la sorpresa, buscant la millor manera de fer una joia única per algú en concret.

Tens una idea i la vols convertir en joia? A Gaudia la Joieria d’Andorra la farem.
Et podem ajudar a fer la teva idea una realitat. O potser vols sorprendre algú amb una joia única i de disseny? A Joieria Gaudia Andorra és un plaer fer una peça amb valor sentimental, buscar la manera de fer feliç al destinatari amb una joia que va més enllà de l’estètica, la qualitat o el preu. Explica’m la teva idea, i junts podrem pensar la millor manera de plasmar-la. A partir d’un dibuix, d’un record, una anècdota… Només cal un punt de partida perquè la nostra imaginació comenci a treballar.

Fundador

“L’important és escoltar al client i adaptar-se a les seves necessitats i gustos”

Josep Roca

Contacta amb Joieria Gaudia

Vols saber com fem les joies? Tens alguna petició especial? Vols un anell a mida?