Condicions de compra

Preus i disponibilitat de productes:

Els preus i la disponibilitat dels productes de la web www.gaudiajoiers.com són vàlids excepte fi d’existències.

Les comandes s’atendran per rigorós ordre de recepció de dia i hora. En cas de finalitzar les existències del producte sol·licitat, es comunicarà al client immediatament en un termini de 1h. Per favor comprovi amb exactitud la disponibilitat del producte i temps pactat si es demana baixa comanda, Producte amb data indicada d’entrada és sempre aproximada, pot variar en diversos minuts de l’hora indicada.

 

Termini de recollida:

El temps de recollida de cada comanda dependrà de la disponibilitat del mateix. Una vegada efectuada la compra la comanda serà tramitada i preparada. En qualsevol cas, s’haurà d’executar la comanda a tot tardar en el termini de 30 dies a partir de l’endemà a aquell en què vostè hagi procedit al pagament. El termini de recollida començarà a partir de l’hora següent a la realització de la comanda, excepte diumenges i festius.

L’horari de recollida serà de Dilluns a Dissabte des de les 9h fins les 20h.

IMPORTANT: El client haurà de comprovar l’estat del producte al moment de la recollida del mateix.

IMPORTANT: Haurà d’informar-nos dins del termini de les 24h següents a l’entrega del producte de la deterioració per contacte telefònic +376 827 001 dins d’aquest termini. Fora d’aquest termini el segur mediador no es farà responsable dels danys ocasionats pel mateix. Preguem inspeccioni el producte el mateix dia de l’entrega per evitar complicacions en una possible reclamació.

 

Impostos:

Els preus mostrats a www.gaudiajoiers.com són nets i porten inclòs el 4.5% IGI. Garantia inicial de funcionament. ( 7 primers dies ): el màxim objectiu és la satisfacció dels nostres clients. Per tant, volem assegurar-nos que el producte que vostè hagi adquirit al nostre E-Commerce es troba en perfectes condicions de funcionament i no sofreix cap defecte de fàbrica. Si el producte adquirit presenta alguna anomalia, malament funcionament o algun defecte de fàbrica disposa de 7 dies hàbils a explicar des del dia de la recepció de la mercaderia per sol·licitar la devolució i el canvi del mateix per un altre nou, solament en el cas que certament el producte estigui defectuós realitzarem el canvi immediatament sense cap cost al seu càrrec. El nostre departament tècnic avaluarà la fallada detectada i aprovarà la substitució immediata en un màxim de 72h. Si per contra el producte no presenta cap defecte de fàbrica i la fallada fos motivada per una mala utilització, falta d’informació en l’ús, mala instal·lació, ús incorrecte per part del client es realitzarà la devolució immediata del mateix afegint un contra reemborsament amb les despeses ocasionades pel transport i un recàrrec addicional del servei tècnic per valor de 48 euros l’hora.

 

Modalitats de pagament :

La nostra modalitat de pagament és la següent:

  • Pagament en efectiu o amb targeta de crèdit o de dèbit

Pots realitzar el pagament en efectiu, amb targeta de crèdit o de dèbit. Fes la teva compra online i fes el pagament en efectiu a la recollida del producte.

IMPORTANT: És molt important que Vostè realitzi una consulta abans de realitzar una devolució al nostre departament de servei post venda, el 95% de les reclamacions presentades durant el període inicial dels 7 dies es resol immediatament oferint al client la informació adequada i les instruccions d’ús o instal·lació, amb això estalviem moltes despeses, temps, desplaçaments i molèsties.

Garantia Legal de Conformitat ( 24 Mesos ):

 

 

Llei aplicable:

Les compres realitzades a www.gaudiajoiers.com queden sotmeses a la normativa vigent andorrana.

 

Tornada de l’import de la compra:

Solament en el cas de no disposar en estoc l’article sol·licitat a www.gaudiajoiers.com efecturarà el reintegrament de l’import més les despeses ocasionades, aquesta devolució s’efectuarà el mateix dia que el client ho sol·liciti.

També abonarem els diners de la compra en el cas que no correspongui la referència al producte sol·licitat. En casos relacionats per desistiment o revocació, es procedirà a retornar les sumes abonades al més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 30 dies des del desistiment.

En producte defectuós, es procedirà a la devolució dels diners quan s’hagi optat prèviament per la reparació i/o substitució del producte i aquest seguís sent defectuós.

En altres supòsits de canvi de producte per qualsevol altre motiu emetrem un val de compra per un període vàlid a sis mesos.

 

Cancel·lació de comandes:

Pot realitzar una cancel·lació de comanda dins d’un termini inferior a 1h després de realitzar la comanda. Disposem des de la pàgina web un formulari de contacte per a tal efecte o mitjançant una trucada telefònica al +376 827 001 adjuntant la seva petició de cancel·lació per escrit des de la pàgina de contacte.

Considerant que els lliuraments de preparació i recollida de la comanda són en 24/48h és important cancel·lar la comanda el mateix dia i dins del rang d’1h posterior a l’emissió de la comanda.

Si la seva comanda ha estat cancel·lada dins del període establert el mateix dia dins del termini de l’hora posterior a la sol·licitud de la comanda i pagat per targeta de crèdit o transferència, resoldrem la devolució de l’import de la seva compra immediatament el mateix dia, sense cap penalització.

Atendrem amb bon criteri tots els casos que es produeixin per qualsevol motiu o falta d’enteniment entre consumidor i venedor, amb sensatesa i comprensió qualsevol complicació en la transacció comercial serà resolta.

Gaudiajoiers.com es reserva l’opció de reintegrar la totalitat o parcial de l’import de la compra en el cas que el client cancel·li una comanda passades 24h després d’efectuar el pagament de la compra.

 

Gràcies per la seva confiança a www.gaudiajoiers.com